Mit főzzek ma? Karfiolleves, parmezános tészta és könnyű puding koronázza meg a napot

Vasárnap fejedelmi ebédmenüvel csábítunk el. A magyaros karfiolleves után egy gazdag, parmezános-csirkemelles tésztával veszünk le a lábadról, és még egy könnyed chiapudingnak is marad hely.

A vasárnapi menünek a hét zárásaként megadjuk a módját! A magyaros karfiolleves selymes íze után egy igazi ízbomba, a parmezános-csirkemelles tészta hengerel le, hogy a végén még egy könnyű pohárdesszert is beleférjen.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaféle itt!

DESSZERT

Még több édes krém itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...