Mit főzzek ma? Brokkolikrémleves, tejfölös dödölle és epres tiramisu vár

Mai ajánlatunk egy gyors és egyszerű brokkolikrémleves, ami után mennyei házi dödöllét kínálunk, a koronát az ebédre pedig egy epres tiramisu teszi fel.

A csütörtöki menüben ismét pompás fogásokat kínálunk: a könnyed brokkolikrémlevest házi tejfölös dödölle követi, de azért az epres tiramisunak is szorítunk helyet.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több dödölle itt!

DESSZERT

Még több süti itt!

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek