Mit főzzek ma? Melengető finomságok zimankó ellen

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma sültpaprika-krémlevest hoztunk rizses hússal és citromos sütivel.

LEVES

Sültpaprika-krémleves pirított baconnel és sajttal

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Rizses darált hús zöldségekkel

Recept itt!

Még több rizses hús itt!

DESSZERT

Sansa Stark citromos süteménye

Recept itt!

Még több kevert süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek