Mit főzzek ma? Különleges és finom francia ételek az év utolsó vasárnapján

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma hagymalevest, francia marhapörköltet és joghurtos süteményt ajánlunk.

LEVES

Francia hagymaleves vajas pirítóssal

Recept itt!

Még több hagymalevest itt találsz!

FŐÉTEL

Boeuf Bourguignon

Recept itt!

Még több pörkölt receptet itt találsz!

DESSZERT

Francia joghurtos süti

Recept itt!

Még több joghurtos süteményt itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek