Mit főzzek ma? Könnyű fogásokkal készültünk

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma édesburgonyás krémlevest hoztunk, kávémousse-szal.

LEVES

Édesburgonyás-kókusztejes krémleves

Recept itt!

Még több krémlevest itt találsz!

FŐÉTEL

Cobb saláta Dacota konyhájából

Recept itt!

Még több csirkesalátát itt találsz!

DESSZERT

Kávémousse csokoládéval és sós karamellel

Recept itt!

Még több pohárkrémet itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek