Mit főzzek ma? Könnyed és izgalmas fogások szerdára

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma brokkolikrémlevest hoztunk töltött paradicsommal és túrótortával.

LEVES

Brokkolikrémleves pirított csicseriborsóval

Recept itt!

Még több brokkolikrémleves itt!

FŐÉTEL

Freiburgi paradicsomfelfújt

Recept itt!

Még több töltött paradicsom itt!

DESSZERT

Sütés nélküli, cukormentes, citromos túrótorta

Recept itt!

Még több túrótorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk