Mit főzzek ma? Kínai büfék sztárjai japán édességgel lezárva

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma húslevest hoztunk kínai tésztával és japán sajttortával.

LEVES

Citromos gyömbéres húsleves

Recept itt!

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Kínai zöldséges pirított tészta

Recept itt!

Még több kínai tészta itt!

DESSZERT

Pihe-puha japán sajttorta

Recept itt!

Még több sajttorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek