Mit főzzek ma? Keddre a bolognai előtt zellerkrémlevest, utána palacsintát kínálunk

Kedden egy kiadós húsos főfogás kerül terítékre, klasszikus bolognai, de előtte azért megágyazunk neki a gyomrunkban egy jófajta zellerkrémlevessel, végül pedig töltött túrós palacsintával zárunk.

Mai "Mit főzzek ma" ajánlatunkban póréhagymás zellerkrémlevest mutatunk egy klasszikus bolognaival és isteni töltött túrós palacsintával.

LEVES

Póréhagymás zellerkrémleves

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Bolognai spagetti egyszerűen és gyorsan

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

"Túróvarázs" palacsinta

Még több palacsinta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...