Mit főzzek ma? Keddre a bolognai előtt zellerkrémlevest, utána palacsintát kínálunk

Kedden egy kiadós húsos főfogás kerül terítékre, klasszikus bolognai, de előtte azért megágyazunk neki a gyomrunkban egy jófajta zellerkrémlevessel, végül pedig töltött túrós palacsintával zárunk.

Mai "Mit főzzek ma" ajánlatunkban póréhagymás zellerkrémlevest mutatunk egy klasszikus bolognaival és isteni töltött túrós palacsintával.

LEVES

Póréhagymás zellerkrémleves

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Bolognai spagetti egyszerűen és gyorsan

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

"Túróvarázs" palacsinta

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek