Mit főzzek ma? Kapros krumplileves, fetás-paradicsomos penne és szőlős pite a menü

Őszbe hajló ízekkel készül ma az ebéd, de azért még nem engedi el teljesen a nyarat: a krumplileves kaprosan fő, a tésztára is friss, sült paradicsom kerül, a következő évszakra leginkább a desszert, a szőlős pite emlékeztet.

A jóllakás ma garantált, hiszen kapros krumplikrémleves, fetás-paradicsomos penne és szőlős pite vár az asztalon.

LEVES

Még több burgonyakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több paradicsomos tészta itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsös pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Címlapról ajánljuk

További cikkek