Mit főzzek ma? Jókai-bableves, szaftos brassói és vargabéles a tökéletes menü

Kiadós ebédet ajánlunk mára, melynek minden egyes falatja aranyat ér.

Az ebédet ma ízekben gazdag Jókai-bablevessel kezdjük, ezután jöhet a laktató brassói aprópecsenye, levezetésnek pedig egy kis vargabéles.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több brassói itt!

DESSZERT

Még több vargabéles itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...