Mit főzzek ma? Ínycsiklandó, házias finomságok egy csokorban

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma palóclevest hoztunk sült csirkecombbal és almás pitével.

LEVES

Zöldfűszeres palócleves

Recept itt!

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Kókuszzsíron sült fűszeres-sörös csirkecomb

Recept itt!

Még több fűszeres hús itt!

DESSZERT

Vaníliakrémes almás pite

Recept itt!

Még több almás pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek