Mit főzzek ma? Hideg tökleves, szaftos hentes tokány és házi mini magnum hízlal

Nem tud ellenállni senki ennek a pazar menüsornak! Frissítő tökleves, főétel gyanánt egy magyaros hentes tokány, végül pedig parányi magnum jégkrém kényeztet.

Ma is egy hideg levest készítünk, ezúttal tökből, hozzá klasszikus hentes tokányt és egy nagy kedvenc jégkrémet párosítottunk.

LEVES

Még több hideg leves itt!

FŐÉTEL

Még több tokány itt!

DESSZERT

Még több házi fagyi itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...