Mit főzzek ma? Hétfőre 3 gyors fogás dukál: krémleves, saláta, palacsinta

A hétfőt sajtos karfiolkrémlevessel indítjuk, amelyet egy gyors csirkesaláta követ, és végül egy szintén hipp-hopp elkészülő amerikai palacsinta követ.

Mai "Mit főzzek ma" válogatásunkban egy isteni selymes karfiolkrémleves készült sajtosan, utána csirkesaláta a könnyed hétfő jegyében, végül egy-két pufi amerikai palacsinta.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több salátarecept itt!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek