Mit főzzek ma? Gyors és lélekmelengető ételek az év első munkanapjára

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban sajtos krémlevest, könnyen elkészíthető rakott tésztát és a közelmúlt karácsonyi ízvilágát felidéző csokis-karamellás süteményt ajánlunk.

LEVES

Füstös háromsajtos krémleves

Recept itt!

Még több krémlevest itt találsz!

FŐÉTEL

Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

Recept itt!

Még több rakott tésztát itt találsz!

DESSZERT

Csokis-karamellás süti

Recept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek