Mit főzzek ma? Gyönyörű, vasárnapi fogásokat válogattunk

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma kelbimbólevest hoztunk Wellington-sertésszűzzel és mákos sütivel.

LEVES

Kelbimbóleves pirított baconnel

Recept itt!

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Wellington ahogy Evoria készíti

Recept itt!

Még több tésztában sült hús itt!

DESSZERT

Mákos süti citromkrémmel

Recept itt!

Még több mákos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek