Mit főzzek ma? Gulyásleves, sajtos őszi zöldségrakottas és édes somlói galuska aranyozza be a napot

Csodálatos menüvel várunk titeket ma, a húsos, ízekben gazdag gulyáslevest egy mennyei, mesés színekben pompázó zöldségrakottas egészíti ki, ezekhez az ételekhez desszertnek pedig egy nagy adag somlói galuska dukál!

LEVES

Még több gulyásleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Még több somlóit itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek