Mit főzzek ma? Gombócleves, illatos-omlós csirke és almás palacsinta

Gyönyörűszép fogásokat válogattunk nektek vasárnapra, egy szavatok sem lehet az esztétikumra! De az ízekre sem...

Mai menünk zöldségleves többféle gombócbetéttel, utána illatos-omlós kínai csirke citrommal, végül pedig rusztikus almás palacsinta.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?