Mit főzzek ma? Frankfurti leves, káposztás tészta és almakrémes piskóta a menü

Van kedved egy kicsit nosztalgiázni? A mai menüvel megteheted!

A mai nosztalgiavonat egy frankfurti levessel indul, majd jöhet egy káposztás kocka, végül egy almakrémes piskótával fejezzük be az utazást.

LEVES

Még több frankfurti leves itt!

FŐÉTEL

Még több káposztás tészta itt!

DESSZERT

Még több piskóta itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili