Mit főzzek ma? Francia hagymaleves, sütőtöklasagne és császármorzsa vár

Az első fogás egy hagyományos francia hagymaleves, a második egy mennyei sütőtökös lasagne tészta nélkül, csak zöldségekből, a desszert pedig egy búzadarás császármorzsa.

Mai ajánlatunk igazán különleges: kezdésnek hoztunk egy hagyományos francia hagymalevest, főételnek isteni sütőtöklasagnét, desszertnek pedig egy habkönnyű búzadarás császármorzsát.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több rakott zöldség itt!

DESSZERT

Még több császármorzsa itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek