Mit főzzek ma? Francia hagymaleves, rakott édesburgonya és felemás sütemény vár

A mai ételekkel biztosan nem gyűlik meg a bajod, ugyanis egészen gyorsan elkészülnek a konyhában, így több időd jut minden másra.

A mai menünket egy igazi francia hagymalevessel indítjuk, majd érkezik a mennyei rakott édesburgonya, végül pedig egy tarka sütemény varázsol el minket.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több krumplis ételek itt!

DESSZERT

Még több kevert sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek