Mit főzzek ma? Fenséges fogások hét közepére

A nehéz hétkezdésen túl vagyunk, de messze még a hétvége... Meríts erőt ezekből ez ellenállhatatlan, szuper receptekből!

A mai "Mit főzzek ma" válogatásunk akár egy ünnepi menüsorba is beillene, mi most a szerdát dobjuk fel vele: eperkrémleves, spárgás csirke és Gundel palacsinta.

LEVES

Mentás-mandulás eperkrémleves túrógombóccal

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Tárkonyos gombás-spárgás csirke

Recept itt!

Még több zöldséges csirke itt!

DESSZERT

Klasszikus Gundel palacsinta

Recept itt!

Még több csokis palacsinta itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...