Mit főzzek ma? Favágó leves, szaftos rizses hús és máglyarakás teszi szebbé a napot

Igazán laktató menüvel készültünk nektek mára, ez az ételsor tuti nem fog csalódást okozni.

Kezdésnek zöldségekkel teli favágó levest, főételnek szaftos bácskai rizses húst, desszertnek pedig mennyei máglyarakást ajánlunk nektek.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több rizses hús itt!

DESSZERT

Még több máglyarakás itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!