Mit főzzek ma? Favágó leves, szaftos rizses hús és máglyarakás teszi szebbé a napot

Igazán laktató menüvel készültünk nektek mára, ez az ételsor tuti nem fog csalódást okozni.

Kezdésnek zöldségekkel teli favágó levest, főételnek szaftos bácskai rizses húst, desszertnek pedig mennyei máglyarakást ajánlunk nektek.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több rizses hús itt!

DESSZERT

Még több máglyarakás itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...