Mit főzzek ma? Eper, spárga, áfonya - nyami!

Amilyen gyorsan jött a hétvége, olyan gyorsan el is ment, újra itt a hétfő... Továbbra sem vagyunk ínycsiklandó receptek híján, tartsatok velünk!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban a szezon kínálatára koncentráltunk, eperlevest hoztunk spárgás gnocchival és sült zabkásával.

LEVES

Fahéjas eperkrémleves

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Ricottagnocchi spárgával és spenóttal

Recept itt!

Még több gnocchi itt!

DESSZERT

Sült zabkása gyümölcsökkel

Recept itt!

Még több diós süti itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?