Mit főzzek ma? Elegáns és ünnepi fogások vasárnapra

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma bablevest hoztunk sertésszűzzel és túrótortával.

LEVES

Tejfölös bableves burgonyával Iluskától

Recept itt!

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Sertésszűz gombamártással

Recept itt!

Még több szűzpecsenye itt!

DESSZERT

Sütés nélküli túrótorta

Recept itt!

Még több túrótorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk