Mit főzzek ma? Dinnyeleves, cukkinis muszaka és banánmagnum a kánikulára

Nagyon különleges ízvilágú, színes és hűsítő ételekkel készülünk mára, melyek nem terhelnek meg a kánikula idején.

Mai ajánlatunk igazán különleges, kezdésnek hoztunk egy hűsítő mentás-fetás görögdinnye- gazpacho-t, főételnek mennyei cukkinis muszakát, desszertnek pedig hamis csokis jégkrémet, melynek a közepén finom banánt találunk.

LEVES

Még több gazpacho itt!

FŐÉTEL

Még több cukkinis fogás itt!

DESSZERT

Még több házi fagyi itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek