Mit főzzek ma? Csorbaleves, csicseripörkölt és sárgarépás kekszszendvics kecsegtet

Gazdag csorbalevessel indul a mai ebéd, amit húsgombóccal, de anélkül is főzhetünk. A második fogás azonban már szigorúan hústalan, itt a pörköltbe csicseriborsó kerül. Az ízes fogások sorát és az étkezést pedig répatortás keksz zárja, édes krémmel ragasztva.

Zöldségekben gazdag menünk lesz ma, olyannyira, hogy még a desszertbe is pakolunk egy kis répát. Ki éhes?

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségpörkölt itt!

DESSZERT

Még több kekszsüti itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek