Mit főzzek ma? Csicserileves, lecsókrémes tarhonya és sült alma a menü

A mai menüvel elbúcsúztatjuk a nyarat és a meleget (bár az még pár napig velünk marad), a desszerttel pedig üdvözöljük az őszt.

A menüt parmezános-spenótos csicserilevessel indítjuk, majd jöhet a lecsókrémes tarhonya, végül pedig sült almát tálalunk.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több tarhonyás egytálétel itt!

DESSZERT

Még több sült gyümölcs itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Pontot tettek az örökös vita végére: kiderült, hogy az igazi...

Régóta fennálló vita övezi a műfenyő vs. valódi fenyő témakörét. Vajon melyik megvásárlásával ártunk többet a környezetünknek? A kivágott fákkal vagy a sok műanyaggal és melléktermékkel, ami egy műfenyő gyártása során keletkezik? Az Ökológiai Kutatóközpont elmondta, melyiket érdemes választani, ha a cél a fenntarthatóság.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...