Mit főzzek ma? Cseresznyekrémleves, padlizsánfasírt és profiterol készül ma a konyhában

A mai menüvel a nyarat ünnepeljük: egy igazán hűsítő levessel, egy könnyed zöldségfasírttal és egy mennyei olasz desszerttel.

A mai menüt egy zseniális Earl Grey-es cseresznyekrémlevessel kezdjük, majd jöhet egy paradicsomos padlizsánfasírt főételnek, végül egy igazán ütős profiterollal zárjuk az ebédet.

LEVES

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségfasírt itt!

DESSZERT

Még több profiterol itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk