Mit főzzek ma? Citromos húslevessel, hortobágyival és púpos almással csábítunk

Ha vasárnap, akkor a húsleves-variációkra voksolunk. Egyszerűen nem tudjuk megunni, és tényleg csomó változata létezik - ez most citromos-gyömbéres. Másodiknak hortobágyi húsos palacsintát hoztunk, desszertnek pedig púpos almás pitét.

Mai "Mit főzzek ma?" válogatásunk különleges pikáns húslevest kínál hortobágyival és almás pitével - ki kér?

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édes sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek