Mit főzzek ma? Burgonyaleves, batátafasírt és zabkeksz vár

Ha szeretnél az unalmas, megszokott menük helyett valami izgalmasabbat az asztalra rakni, akkor nem kell tovább keresgélned, mi most összeraktuk neked.

Kezdésként egy gombás burgonyaleves érkezik, majd jöhet egy izgalmas batátaburgonyafasírt káposztasalátával, majd a világ legegyszerűbb zabkeksze.

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges lepény itt!

DESSZERT

Még több zabkeksz itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili