A mai menüt az egyszerű, de nagyszerű receptek ihlették. Ne álljatok ellen a krémes burgonyalevesnek, amit sült pisztráng követ. A desszert ezúttal epres-rebarbarás rétes, a tavasz jegyében.
LEVES
burgonyakrémleves
Krémes burgonyakrémleves
A krumpli talán a leghétköznapibb alapanyagunk, kis turbózással azonban szuper ételeket varázsolhatunk belőle. Így van ez ezzel a krémlevessel is: elég néhány, szinte minden hűtőben ...
FŐÉTEL
pisztrángreceptek
Egészben sült pisztráng
Ha valami egyszerűt és könnyedet készítenénk az ünnepekre, ez az egészben sült pisztráng tökéletes választás lehet. Csodálatosan passzol salátához, krumplikörethez és ...
Még több pisztrángos fogás itt!
DESSZERT
gyümölcsös rétes
Epres-rebarbarás rétes
Az első édes rétesem, a következőt megpróbálom házi rétestésztával készíteni.:)