Mit főzzek ma? Borsóleves óriás nokedlivel, pad thai és máglyarakás a menü

Pénteken elkényeztetünk titeket! Borsóleves óriás galuskával, egy igazi randizós pad thai, és még egy klasszikus máglyarakás is belefér a mai menübe.

Ha péntek, akkor ne fukarkodjunk a finom falatokkal. A mai menüt borsóleves, minden jóval megrakott pad thai és egy habos tetejű máglyarakás alkotja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több máglyarakás itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek