Mit főzzek ma? Boros gombócleves, borsópörkölt és vargabéles laktat

Főzzünk mára egy fehérboros gombóclevest, egy vegetáriánus pörköltet zöldborsóból valamint süssünk desszert gyanánt egy ízes vargabélest.

Házias ebédmenü állt össze a mai napra: a laktató gombóclevesbe fehérbor, a pörköltbe zöldborsó, a vargabélesbe pedig extrasok túró kerül. Jó étvágyat!

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségpörkölt itt!

DESSZERT

Még több vargabéles itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...