Mit főzzek ma? Bodzaszörp gyümölcsökkel, prézlis karfiol és oreós-epres pohárkrém csábít el

Ma kiváltjuk a levest egy finom bodzaszörppel, kihasználva a még tartó szezont. Főételnek pedig egy gyors, könnyed és nagyon ropogós karfiolt sütünk, hogy a mennyei desszertnek is maradjon hely a hasatokban, az epres-oreós őrületnek.

Három mennyei fogás, a szezonális, könnyed és mégis izgalmas receptek oltárán.

ITAL

Még több szörp itt!

FŐÉTEL

Még több rakott karfiol itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Borzongató musical a nyári hőségben: Rebecca a Szegedi Szabadtérin

Újabb nagyszabású, magával ragadó zenés előadást mutat be a Szegedi Szabadtéri Játékok. Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebeccája A Manderley-ház asszonyát, Daphne du Maurier bestsellerét álmodja musicalszínpadra. Béres Attila bemutatója azonban nemcsak a világhírű regény – vagy éppen a Hitchcock nevéhez fűződő filmfeldolgozás – rajongóinak tartogat izgalmas pillanatokat!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Nyári egytálételek hússal és hús nélkül, 7...

Különleges egytálételekkel, baszk lecsóval, töltött kápiával, könnyű rakott kellel, tojásos nokedlivel, de meggy-, karfiol-, zöldség- vagy karalábélevessel is készültünk a hétre, nem is beszélve a szezonális édességekről. Áfonyás keksz, málnahab, citrompite, csokifagyi, meggyes piskóta? Nehéz lesz választani! Heti menü itt: