Mit főzzek ma? 2017. 03. 10. péntek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma csicsókakrémlevest hoztunk sült pisztránggal és almás habos kockával.

LEVES

Tejszínes csicsókakrémleves

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Vajjal sült pisztráng zöldfűszeres tartárral

Recept itt!

Még több pisztrángrecept itt!

DESSZERT

Almás-habos kocka

Recept itt!

Még több habos süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek