Mit főzzek ma? 2017. 03. 09. csütörtök

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma fokhagymakrémlevest hoztunk tejszínes csirkével és diós kosárkával.

LEVES

Fokhagymakrémleves füstöltsajtos pirított bagettel

Recept itt!

Még több fokhagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Bazsalikomos tejszínes csirkemell rozmaringos sült burgonyával

Recept itt!

Még több tejszínes hús itt!

DESSZERT

Diós kosárka

Recept itt!

Még több kosárka itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek