Ne ijedjünk meg, az ázsiai receptek jókora része összehozható otthon is, jó hétvégét, jó étvágyat!
SZOMBAT
ELŐÉTEL
Kínai ropogós zellersaláta
Nálam mindig az van a zellerszárral, hogy megveszem, mert valamibe kell, viszont csak egy-két szárat használok belőle, a többi pedig megmaradt, és nem tudom, mit kezdjek vele. Most már ...
Még több zellersaláta itt!
FŐÉTEL
Kínai tészta, ahogy a büfében készül
Nagyon szeretem a kínai tésztát, és sikerült megcsinálni végre azt, amit a boltban is kapok:).
Még több sült tészta itt!
DESSZERT
Roppant finom kínai mandulás keksz
Bár a kínai holdújév már javában tart, a kéthetes ünnepi időszak csak a Lámpás Fesztivállal ér véget. Ezért hoztam nektek egy tradicionális kínai kekszet, amiben nincsen semmi ...
Még több mandulás aprósütemény itt!
VASÁRNAP
LEVES
Vega miso ramen
A miso paszta a japán konyha tradicionális alapanyaga, nem véletlenül, hiszen nagyon sokoldalúan felhasználható, pácokba, öntetekbe, szószokba, levesekbe és főételekhez egyaránt ...
Még több ázsiai leves itt!
FŐÉTEL
Teriyaki padlizsán
A teriyaki az egyik legnépszerűbb japán máz, amivel mindenféle húst, halat és zöldséget remekül párosíthatunk. Mi most padlizsánnal készítettünk el, ami nem csak finom és laktató, ...
Még több padlizsános tapas itt!
DESSZERT
Ropogós-bundás banán
Elkészítettünk nektek egy egyszerű és aránylag gyors bundás banánt, amit a kínai büfékből már ismerhettek. Reggelire, uzsira vagy desszertnek is kiváló!
Még több bundás gyümölcs itt!