Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

14 idegesítően igaz kajatény, amivel sajnos tényleg nem lehet vitatkozni

Mert van, ami szinte mindig bevonzza Murphy törvényét. Mondjuk a tökéletesen érett avokádó megtalálása, vagy hogy egyszer végre eltaláld, mennyi tésztát kell kifőznöd.

1. Spenót – sose elég

Tény, hogy a friss spenót a legjobb dolog a világon, ha már spenótot eszünk, de azért az, hogy a fél kilós, serpenyőbe halmozott kupacból 14 mp alatt lesz 5 csoffadt, laposka, szomorú, zöld moszatdarab, az picit idegesítő.

2. Fokhagyma – sok lesz!

Egy gerezddel indulsz, meg amúgy is, szétszedi a gyomrod és a leheleted is, nem kell sok – aha, jó. Minimum 5-tel végzed. Valahogy mindig túl sok lesz. „De olyan jó ízt ad!”

3. Száraztésztából mennyi az elég???

Tudjuk, ELVILEG egy csomag (fél kiló) száraztészta az 4 fő, de oké, mekkorák azok az emberek? Nagyon éhesek? Csak kicsit? És amikor egyedül ennél, akkor hogy negyedeled el megfelelően szemre a zacskót? Megannyi kérdés, sehol egy válasz! Aztán meg állsz a 4 napos hideg főtt tészta felett és kotrod bele a kukába.

4. Az előétel Isten ajándéka

Egy csodás példa, hogy fejeljük meg a főételt és a desszertet még egy adag – általában indokolatlanul rendelt, önmagában is bőven elegendő – ÉTVÁGYHOZÓ fogással.

Azaz: „Együnk, mielőtt ennénk!”

5. Avokádó, az antikrisztus

Vagy nem érett még eléggé, vagy túlérett, vagy pont abban a 3 percben tökéletes a puhasága, amíg épp kirohansz pisilni. De legalább drága!

6. A párkapcsolatok 89%-a a „Mit együnk ma?” kérdés köré koncentrálódik

Nincs is mit mondani erről. Már délelőtt is ez a téma a cseten: ki mit vásárol a kigondolt kajához, illetve hogy hétvégén étterem lesz-e vagy pizzarendelés. És ez olyan jól van így! :)

7. A fém kekszes dobozokban sosincs semmi ehető :(

Mert a nagyik és anyák mániája, hogy minden mást dugdosson bele a kiürülését követő másodpercben. Fényképeket, varrókészletet vagy használt elemeket.

8. Reszelt sajt – sose elég

Ez az a konyhai folyamat, mármint a sajtreszelés, amit az ember nem tud abbahagyni.

9. A halrudacskákat miért csak a gyerekek ehetik egy étteremben?

De tényleg, miért van nekik kizárólagosságuk a halrudakra? És ha mi is azt ennénk?

10. A szerencsesütik üzenete valahogy mindig húsba vág

Valószínűleg olyan jó ráérzésű emberek írják hasukra ütve, akik a horoszkópokat is. Mindig tudsz azonosulni az üzenettel.

11. Zöldség/gyümölcs napi 5-ször < bármi más napi 5-ször

A dietetikusi szabály, miszerint napi 5-ször együnk zöldséget és gyümölcsöt, nem tűnik feleannyira se nehéznek, ha szénhidrátról van szó.

...és ezeket láttad?


via buzzfeed

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!