Ebben a magyar nagyvárosban is nyithat üzletet a Mere

Hosszú évek után bezár az egyik vidéki nagyvárosban található SPAR. A hírek szerint az ismert orosz üzletlánc nyit majd a helyén.

A SPAR a közösségimédia-felületein jelentette be, hogy bezárja egyik szolnoki üzletét, a boltbezárásról pedig a helyi hírlap is hírt adott. A Szol24 azt írta, hiába népszerű áruházlánc, Szolnokon mégis bezárják egyik üzletüket, méghozzá a belváros kellős közepén.

Ebben a magyar nagyvárosban is nyithat üzletet a Mere

Az áruházlánc frekventált területen található, a Pelikán Bevásárlóközpont földszintjén működött hosszú évek óta. Pár napja azonban az üzlet bejáratánál egy nagy tábla várja a vásárlókat, mely szerint az áruház néhány napon belül, július 14-én vasárnap 14 órakor végleg bezár.

A helyi lap arról a pletykáról is beszámolt, miszerint az orosz Mere készül boltot nyitni a SPAR helyén. Hogy ez így van-e, az hamarosan kiderül, mindenesetre a Pelikán üzemeltetője nem cáfolta és nem is erősítette meg ezt az információt. 

Mint kiderült, jelenleg több érdeklődővel tárgyalnak, de még nem dőlt el, melyik élelmiszerlánc nyit majd üzletet a földszinten

– reagáltak a felvetésre.

Ebből tehát kiderül, hogy továbbra is egy élelmiszer-kiskereskedés várja majd a Pelikánba látogatókat, de a konkrét hálózat kiléte még bizonytalan.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

További cikkek