Mel Gibson nem áll le, ismét pesti TOP étteremben vacsorázott

Mel Gibson csaknem fél éve forgat már Budapesten, úgy tűnik azonban, hogy a kétszeres Oscar-díjas és Golden Globe-díjas színész jól érzi magát hazánkban, és szívesen látogat el az ország legjobb éttermeibe.

Mel Gibsont először novemberben sikerült lefotózni Budapest egyik legjobb steakhouse-ában, a színész ugyanis Budapesten forgatja a Halálos fegyver sorozat 5. részét. Úgy tűnik, Mel Gibson az estéket és a forgatási szabadnapokat is szereti kihasználni Magyarország megismerésére, februárban ugyanis még a Balatonra is ellátogatott a Jásdi Pincészetbe, valamint a veszprémi Fricska étterembe.

A színész mindegyik alkalommal szívesen állt össze az éttermi dolgozókkal egy közös képre, volt olyan, aki szerint Mel Gibson még meg is lepődött azon, hogy valaki közös fotót szeretne vele készíteni.

A rettenthetetlen és a Mad Max, valamint számos hollywoodi szuperprodukció sztárja hétfő este ismét a Szent István Bazilika környékén időzött, vacsorázni pedig nem máshova tért be, mint a Textúra étterembe. A színész a konyhai személyzettel és az éttermi részlegen dolgozókkal is készített egy-egy fotót, a második képet ide kattintva tudod megnézni.

Nemcsak Mel Gibson szereti a magyar konyhát, a Textúrában vacsorázott már például Ed Sheeran is, az étterem közvetlen szomszédságában, a Michelin-csillagos Borkonyhában pedig néhány hónapja volt vendég a Mátrix-filmek sztárja, Laurence Fishburne is.


Ezek a gasztrohírek is érdekelhetnek:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.