Megváltozik a Mars és a Snickers receptúrája!

Januártól megváltozik két csokikedvenc összetétele. Vajon nekünk is van "félnivalónk"?  

2019 januárjától két klasszikus csoki változik, mégpedig úgy tűnik, előnyére. A Mars és a Snickers csokik kevesebb cukrot és több proteint fognak tartalmazni.

Minden csokiban plusz 10 gramm protein és 40%-al kevesebb cukor lesz.

Nem csak ezek a termékek, hanem a Mars Wrigley cég más csokijai, így aTwix, Milky Way Crispy Rolls és a Ripples is csökkentett cukortartalommal és megnövelt proteintartalommal fog forgalomba kerülni.

A vállalat azt tervezi, hogy a közeljövőben a jól ismert márkákon kívül olyan csokikat is piacra fog dobni, amelyeknek az energiatartalma nem haladja meg a 100 kalóriát.

A változás úgy tűnik, egyelőre csak a brit piacot érinti, és illeszkedik a szigetország kormányának azon törekvéséhez, hogy egészségesebben éljenek a túlsúlyos britek.

Ezt már olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

"A nagyanyáinktól hozott, sallangmentes konyha az őszinte gasztronómia"

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek