Megunta, hogy zárva van, újra kinyitott az ország legkeményebb kávézója

Csernus Imre megunta, hogy zárva kell tartania kávézóját.

Unatkoztunk, ezért úgy döntöttünk, hogy péntektől vasárnapig, 9 és 16 óra között bent fogunk kávézni. Aki erre jár beugorhat egy elviteles kávéra, kakaós csigára, vagy egy pohár italra!” – közölte Facebook-oldalán Eger egyik legnépszerűbb kávézója, a Csernus Imre nevéhez köthető Depresso Kávéház és Étterem.

Csernus Imre kávézójának újranyitását az Egri sztorik vette észre, a hírportál szerint ezzel a híres magyar pszichiáter ugyancsak csatlakozik a lengyel, német és olasz vendéglátósok mozgalmához, amelyek megelégelték, hogy az állam korlátozza működésüket, mégsem támogatja őket elégségesen fennmaradásukban.

Közzétette: Depresso Étterem és Kávéház – 2021. január 21., csütörtök

A Depresso egészen eddig zárva tartott a korlátozások miatt, a most hétvégi nyitást pedig elvileg sem akadályozza, tekintve, hogy a kávézóban csak elvitelre lehetséges vásárolni, és a vírusvédelmi előírásoknak megfelelően csakis maszkban lehet belépni a vendéglátóhelyre.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

címlap

Címlapról ajánljuk