Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Megnyílt a legnagyobb Starbucks a világon, ahol te is szívesen elszürcsölnél egy kávét

A több mint 3200 négyzetméteres épületben kávépörkölő, kávébolt, pékség , bor- és koktélbár valamint kézműves kávézó található. 

Néhány napja megnyitott a világ legnagyobb Starbucks-a a chicagói Michigan Avenue-n. Az öt emeletes épület múlt péntek óta fogad látogatókat, több mint 3200 négyzetméteren. Az egység egyike azoknak a Reserve Rostery boltoknak, ahol a kávé útját a kávépörköléstől egészen a csészéig végig lehet követni. Az első ilyen boltot 2014-ben nyitották, Seattle-ben.

A chicagói épület első szintjén egész nap frissen pörkölik a kávét, majd továbbítják azt az épület további pontjaiba, például az első emeleti kávéboltba, ahol meg lehet vásárolni a frissen pörkölt kávét.

Azokra is gondoltak, akik a kávézás mellett falatoznának. Az első emeleten található a milánói Princi pékség pultja, mindenféle friss pékáruval, gyümölccsel. Az édes sütik kínálata a második emeleten folytatódik, ahol már helyet kapott egy kézműves kávézó.

A kávéimádók különleges kávékurzusokon vehetnek részt a harmadik emeleten, és megnézhetik, ahogy az egyedi kreációik életre kelnek.

A negyedik emeleten egy bár található finom borokkal és koktélokkal. A lenyűgöző látványt nyújtó bár felett egy tetőtéri rész található, amelyet várhatóan jövő tavasszal nyítnak meg. A látogatók addig valószínűleg beérik a már átadott négy emelettel is.

Ezeket olvastad már?

via People

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!