Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Végre kiderült, ki hagyta rossz helyen a kávéspoharat a Trónok Harca epizódjában

Öt hónapja lázban tartja az internetet, hogy vajon ki hagyhatott egy papír kávés poharat a Trónok Harca egyik jelenetében. Emilia Clark most leleplezte a "bűnöst"!

Olyan, mintha évekkel ezelőtt történt volna, pedig mindössze öt hónap telt el azóta, hogy a Trónok Harca június 4-i epizódjában nemcsak a show alkotói tették tiszteletüket, hanem a mi világunkból egy elviteles kávés pohár is odateleportálódott. Az első találgatások a filmek és filmforgatások elengedhetetlen Starbucks papírpohárral azonosították a példányt, de a HBO hamar tisztába tette a kérdést: nem a Starbucks-ból volt az ominózus latte, ami egyértelmű tévedés volt, hiszen Daenerys gyógynövényteát kért. Persze az igazi rejtélyre, mégpedig, hogy miként került oda vagy maradt ott a pohár, nem derült fény, így maradtak a találgatások. 

A sorozat egyik főszereplője, Emilia Clark pár nappal ezelőtt a The Tonight Show-ba látogatott vendégként, és végre tisztába tette az ügyet. Színésztársa, Sophia Turner ugyanis őt vádolta a nyolcadik évad negyedik epizódjában látott malőrért, amiben Kit Harrington is támogatta. Clark a beszélgetést kihasználva tisztázta magát a vádak alól: nem ő, de nem is Harrington volt, hanem egy olyan személy, akire senki sem gondolt volna.

„Íme az igazság. Az Emmy előtt volt egy összejövetelünk, ahol Conleth [Hill], aki Varys-t játssza és abban a jelenetben mellett ült, félrevont és azt mondta 'Emilia, el kell mondanom valamit. Muszáj elmondanom neked valamit, kedvesem. A kávés pohár az enyém volt.' Az övé volt. Conleth kávés pohara volt – fedte fel a színésznő.

Clarke az interjúban azt is elmondta, hogy szerinte a színész azért nem lépett elő hamarabb, mert senki sem gyanakodott rá, és ezért inkább másra hárította a felelősséget. Elmondása szerint Conleth is alátámasztotta ezt a feltevését: „Sajnálom kedvesem, de nem akartam semmi mondani, mert, hát tudod, mindenki rád gyanakodott”. Clarke erre csak annyit tudott reagálni: „Mi?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@emilia_clarke által megosztott bejegyzés,

Mit gondolsz, ezzel kiderült az igazság, vagy egy újabb hárítással van dolgunk?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Sky Atlantic / 2015 Home Box Office

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!