Megdöbbentő, a száját használva készít töltött pulykát ez a nő

Előre szólunk, hogy felkavaró lesz, amit Riva Godfrey tesz. Nekünk egy kis időre elment a kedvünk a töltött pulykától. 

Kisebb felháborodást okozott az internetezők között egy hobbiszakács, aki a száját használva készít egy töltött pulykát. A több mint öt perces videóban Riva Godfrey a pulyka töltelékét egészen elképesztő módon keveri össze. S most jön az undorító része a dolognak: a hagymát, sárgarépát, fokhagymát, zellert, petrezselymet és kenyeret is jól megrágja, a tojást kiszívja a héjából és a vajat is a szájával melegíti, aztán egy tálba köpi és nyálas keveréket összekeveri.

A videó sokakat kiakasztott. Ember legyen a talpán, aki ezeket látva jóízűen elfogyaszt egy ételt. Felmerül a kérdés, hogy miért csinál valaki ilyet? A kreatív videót egy ausztrál rendező,Nathan Ceddia készítette, aki elmondta, hogy az ötletet az adta hozzá, hogy a barátai és családtagjai közül rengetegen szenvednek konyhai balesetet főzés közben. A rendező maga is tart a késektől, hogy megvágja magát. Így azonban elkerülhető ez a probléma.

Ceddia még több ilyen szatirikus videót szeretne készíteni, hátha valaki kedvet kap az ilyesfajta főzéshez. Egy biztos, mi nem fogjuk követni a példáját...

Ezeket olvastad már?

via Metro

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek