Megdöbbentő, a száját használva készít töltött pulykát ez a nő

Előre szólunk, hogy felkavaró lesz, amit Riva Godfrey tesz. Nekünk egy kis időre elment a kedvünk a töltött pulykától. 

Kisebb felháborodást okozott az internetezők között egy hobbiszakács, aki a száját használva készít egy töltött pulykát. A több mint öt perces videóban Riva Godfrey a pulyka töltelékét egészen elképesztő módon keveri össze. S most jön az undorító része a dolognak: a hagymát, sárgarépát, fokhagymát, zellert, petrezselymet és kenyeret is jól megrágja, a tojást kiszívja a héjából és a vajat is a szájával melegíti, aztán egy tálba köpi és nyálas keveréket összekeveri.

A videó sokakat kiakasztott. Ember legyen a talpán, aki ezeket látva jóízűen elfogyaszt egy ételt. Felmerül a kérdés, hogy miért csinál valaki ilyet? A kreatív videót egy ausztrál rendező,Nathan Ceddia készítette, aki elmondta, hogy az ötletet az adta hozzá, hogy a barátai és családtagjai közül rengetegen szenvednek konyhai balesetet főzés közben. A rendező maga is tart a késektől, hogy megvágja magát. Így azonban elkerülhető ez a probléma.

Ceddia még több ilyen szatirikus videót szeretne készíteni, hátha valaki kedvet kap az ilyesfajta főzéshez. Egy biztos, mi nem fogjuk követni a példáját...

Ezeket olvastad már?

via Metro

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Így lesz tökéletes a karácsonyi asztal: az Auchan friss halai...

A karácsonyi készülődés egyik legkedveltebb pillanata a halételek kiválasztása, hiszen a friss hal az ünnepi menü egyik meghatározó eleme. Az Auchan idén is széles és változatos halválasztékkal készül: a kínálatban 11-féle édesvízi és 13-féle tengeri halfaj szerepel, 16 áruházban élőhalvásárral várják a vásárlókat – élő halat kizárólag kábítva árusítanak, míg a többi üzletben friss, csomagolt termékekből lehet válogatni.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...