5 egészségügyi előny, amiért megéri Márton-napkor libát fogyasztani

A libás fogások sokaknál előkerülnek a Márton-nap közeledtével. Nemcsak ízletes húsa miatt érdemes fogyasztani, hanem sokféle egészségügyi előnye miatt is. Mutatjuk, mik ezek!

A Márton-nap szinte egyet jelent a libaételek pazar felhozatalával, ami nemcsak a korgó gyomornak esik különösen jól, hanem testünknek is, ha megismerjük milyen egészségügyi előnyökkel jár a libahús fogyasztása. Mi most 5 jótékony hatását mutatjuk be a libahús fogyasztásának!

Kattints a galériára, és ismerd meg a libahús fogyasztásának előnyeit!

Forrásunk volt.


Még több cikk az egészségről itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...