Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Martha Stewart Marosbogát kedvenc rapperével indít főzőműsort

A show-műsor, melynek házigazdája a népszerű amerikai rapper, Snoop Dogg mellett Martha Stewart lesz, novemberben debütál majd a VH1 zenei csatornán. 

Nem ez lesz az első alkalom, hogy a furcsa páros közösen szerepel egy tévéműsorban, ismeretségük 2008-ig nyúlik vissza, amikor Stewart saját műsorában krumplipürét főztek, és brownie-t sütöttek. Később együtt szerepeltek a Comedy Central Roast című műsorában, ahol az amerikai tinipopszárt, Justin Biebert cikizték ki, ezen a nyáron pedig az ABC csatorna Piramis játékában bohóckodtak újra együtt. Mindkét találkozás azt bizonyította, hogy a két hírességet igencsak hasonló humorérzékkel áldotta meg az ég, összhangjuk már az első perctől felfordította a tévéműsorok menetét.

„Martha és köztem régre visszanyúló, különleges kötelék van. Főzőcskézünk, iszogatunk, eltöltünk egy kis időt a barátainkkal. Alig várom!” - mondta a rapsztár, Snoop Dogg a készülő főzőműsorról.

Stewart azt mondta, a közös show-juk jól illusztrálja, mitől olyan varázslatos Amerika: lesz benne étel, hírességek és szórakozás, és persze alig várja, hogy Snoop is a konyhájában legyen.

A szórakoztató és egyben provokatív Martha & Snoop’s Potluck Dinner címen jelentkező műsorban olyan vendégek is feltűnnek majd, mint Seth Rogen, Rick Ross vagy 50 Cent.

Snoop Dogg egyébként úgy lett a román Marosbogát kedvence híressége, hogy Kolumbia fővárosa, Bogota helyett véletlenül a romániai kisvárosba csekkolt be az interneten. A polgármester gyorsan vette a lapot és írt a rappernek, hogy szeretettel várják őt.

"Ha jön, káposztalevessel, nyárson sült disznóval, de legfőképp tiszta szívvel várjuk" - üzente a város legfőbb embere, Barta László, aki még hozzátette, kilencágyas panziójukban kiválóan elférne a zenész küldöttségével.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!