Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Martha Stewart olyan képet posztolt, ami kicsapta a biztosítékot

Martha Stewart amerikai sztárszakács szeret aktívan élni, egyik követőjét azonban felháborította egy nemrég posztolt Instagram-képe. Szerinted kinek volt igaza?

Szerencsére egyre többen élnek aktív életmódot idősebb korban is, azonban vanak olyanok, akik szerint egy bizonyos kor fölött biztonságosabb a fotelben ülni és kötögetni. Martha Stewart egy kerékpározós képpel lépte túl egyik követője ingerküszöbét.

Egy szép napsütéses napon nincs a kerékpározásnál jobb időtöltés. Martha Stewart is így gondolta, és néhány nappal ezelőtt posztolt egy képet az Instagramján, ahogy éppen biciklizik. A képe sok lájkot kapott, azonban ahogy az lenni szokott, nem mindenki osztozott a tetszésben. Egy kommentelő szerint 77 évesen nem biztonságos a biciklizés: a hozzászóló úgy gondolja, ahelyett, hogy Martha ilyen veszélyes dolgokat csinálna, inkább példát kellene mutatnia a követőinek, és ennyi idősen otthon kellene ülnie békében.

Íme, az ominózus kép:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Martha Stewart (@marthastewart48) által megosztott bejegyzés,

Stewart, aki főzött már együtt Snoop Dogg-gal és komoly politikusokkal is, nem hagyta szó nélkül a kommentet és a következőképpen reagált:

„Sajnálom, ha úgy gondolja, hogy túl öreg vagyok a biciklizéshez. Kiváló formában tartom magam, aktív vagyok és rengeteget edzek kül- és beltéren egyaránt!!!!!”

Ha megnézitek az eredeti képhez tartozó kommenteket, láthatjátok, hogy a legtöbben Martha-val értenek egyet, nagyon sok idős követője erősíti meg őt saját példájával. 

A kerékpározás rengeteg – tudományosan is bizonyított - egészségügyi előnnyel jár, sőt azt is kimutatták már, hogy lassíthatja az öregedési folyamatokat is. A kerékpározás jót tesz az izomzatnak, megelőzheti az életkor előrehaladtával jelentkező izomvesztést is, továbbá segíthet az immunrendszer erősítésében. Úgyhogy mi egyértelműen Martha Stewartnak adunk igazat – kerékpározni, aktívan élni, rendszeresen mozogni igenis ér, sőt kell 70 felett is. 

Ezeket olvastad már?

via 

címlapfotó

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!