Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magára hagyta 9 hónapos gyerekét, hogy lemehessen edzeni

Az apuka az interneten tette fel a kérdést, hogy vajon ezzel van-e probléma. Elég vegyesek voltak a reakciók.  

Rengeteg vita van arról, hogy a gyereket otthon lehet-e hagyni egyedül, ha éppen alszik. Sokak szerint ennél rosszabbat nem lehet tenni, mások pedig azon a véleményen vannak, hogy nem történik semmi baj, ha pár óra egyedül marad. Egy apuka is így volt ezzel, de nem volt teljesen biztos a dolgában, ezért a Redditen vallotta be tettét, amire több száz komment érkezett.

A férfi elmondja, hogy mielőtt Kanadába költözött volna Svájcban élt, ahol egyáltalán nem tabu egyedül hagyni egy babát, mikor alszik. Az apuka egyébként csak az esti lefektetés után szokott elmenni az edzőterembe, ami nem mellesleg 30 másodpercre található a lakásától. A terembe a bébiőrt is mindig magával viszi, hogyha felébredne a kicsi, akkor azonnal visszamehessen hozzá.

Sok kommentelő egyetért az apukával abban, hogy semmi probléma nincs azzal, hogy otthagyja, hiszen ez olyan, mintha egy kétszintes lakásban élne és a kicsi az emeleten aludna, miközben ő épp a földszinten tartózkodik.

A hozzászólók másik része szerint azonban egy 9 hónapos babát egy percre sem lehet egyedül hagyni, sőt bizonyos országokban tiltják is ezt.

Szerinted mi a helyes magatartás szülőként?

Ezeket olvastad már? 

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!