Vigyázat, túl hamar megromolhat a Lidl terméke, visszahívta az áruházlánc

A Lidl egyik kézműves terméke a feltüntetett időpontnál hamarabb megromolhat, ezért az áruházlánc visszahívta a boltokból a Regius kézműves libamájat.

A Lidl Magyarország honlapján tájékoztatta vásárlóit, hogy a Regius kézműves libamáj hamarabb megromolhat, ezért visszahívják a termékek egy részét a boltok polcairól.

"A hűtőlánc megszakadása miatt a Lidl Magyarország visszahívja azon Regius Kézműves libamáj, 180 g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idők valamelyike szerepel:

Vigyázat, túl hamar megromolhat a Lidl terméke, visszahívta az áruházlánc

Minőségmegőrzési idő:

  • 19.07.2021
  • 23.07.2021
  • 24.07.2021
  • 25.07.2021

A visszahívás oka, hogy a termék a minőségmegőrzési idő lejárata előtt romlásnak indulhat, ezért fogyasztásra alkalmatlanná válhat.

A hűtőlánc megszakadása regionálisan fordult elő, ezért a visszahívás az alábbiakban felsorolt üzleteinkben vásárolt Regius Kézműves libamáj, 180 g termékünkre vonatkozik. Más üzleteinket a probléma nem érintette, így az ott forgalomba hozott termékek minősége kifogástalan, és értékesítésük a készlet erejéig folyamatos."

Felhívták továbbá a figyelmet, hogy a fenti terméket ne fogyasszák el, bármely Lidl üzletben visszaveszik, a vételárat pedig a vásárlást igazoló nyugta nélkül is megtérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti minőségmegőrzési idejű Regius Kézműves libamáj, 180 g terméket érinti, az üzletek listájáról a Lidl honlapján tájékozódhatnak a vásárlók.

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek