Vigyázat, túl hamar megromolhat a Lidl terméke, visszahívta az áruházlánc

A Lidl egyik kézműves terméke a feltüntetett időpontnál hamarabb megromolhat, ezért az áruházlánc visszahívta a boltokból a Regius kézműves libamájat.

A Lidl Magyarország honlapján tájékoztatta vásárlóit, hogy a Regius kézműves libamáj hamarabb megromolhat, ezért visszahívják a termékek egy részét a boltok polcairól.

"A hűtőlánc megszakadása miatt a Lidl Magyarország visszahívja azon Regius Kézműves libamáj, 180 g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idők valamelyike szerepel:

Vigyázat, túl hamar megromolhat a Lidl terméke, visszahívta az áruházlánc

Minőségmegőrzési idő:

  • 19.07.2021
  • 23.07.2021
  • 24.07.2021
  • 25.07.2021

A visszahívás oka, hogy a termék a minőségmegőrzési idő lejárata előtt romlásnak indulhat, ezért fogyasztásra alkalmatlanná válhat.

A hűtőlánc megszakadása regionálisan fordult elő, ezért a visszahívás az alábbiakban felsorolt üzleteinkben vásárolt Regius Kézműves libamáj, 180 g termékünkre vonatkozik. Más üzleteinket a probléma nem érintette, így az ott forgalomba hozott termékek minősége kifogástalan, és értékesítésük a készlet erejéig folyamatos."

Felhívták továbbá a figyelmet, hogy a fenti terméket ne fogyasszák el, bármely Lidl üzletben visszaveszik, a vételárat pedig a vásárlást igazoló nyugta nélkül is megtérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti minőségmegőrzési idejű Regius Kézműves libamáj, 180 g terméket érinti, az üzletek listájáról a Lidl honlapján tájékozódhatnak a vásárlók.

Forrásunk volt.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

5 kockás abroszos óbudai vendéglő, ahol a Krúdy-nosztalgia ma is...

A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?